Home Education Free IQ Test Quiz Answers

Free IQ Test Quiz Answers

0
Free IQ Test Quiz Answers

Hello brother, I hope you all are well, so today I am at your service with a new article. In today’s article, we are going to talk about Free IQ Test Quiz Answers

Do you want 100% correct Free IQ Test Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Free IQ Test Quiz which will hold a total of 30 questions. quiz facts offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Here Is A List Of Answers

Q 1. Which larger shape would be made if the two sections are fitted together?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q 2. Which of these animals does not belong in this group? Blue whale, Dolphin, Sea lion, Tiger.

Option:-

  • Dolphin
  • Sea lion
  • Blue whale
  • Tiger

Correct Answer: Tiger

Q 3. Do you know which example fits into the question mark box?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q 4. Which one of these examples makes the best comparison? BROTHER IS TO SISTER AS NIECE IS TO:

Option:-

  • Mother
  • Uncle
  • Nephew
  • Aunt

Correct Answer: Nephew

Also Check: Lucky Wheel: Halloween Edition Quiz Answers

Q 5. One word in this list does not belong in the same group. Which word is it: Pound, Dollar, Yen, Tree.

Option:-

  • Tree  
  • Yen
  • Dollar
  • Pound

Correct Answer: Tree

Q 6. What’s next in this sequence? 1, 4, 9, 16, 25 ___ ?

Option:-

  • 42
  • 29
  • 33
  • 36

Correct Answer:36

Q 7. Solve the following analogy: Bees/hive :: Bears/

Option:-

  • burrow
  • grove
  • den
  • cave

Correct Answer: den

Q 8. What’s next in this sequence? 4, 8, 16, 32, 64, _____

Option:-

  • 128
  • 76
  • 244
  • 130

Correct Answer: 128

Q 9. Which letter is next in this sequence? D – G – J – ?

Option:-

  • N
  • L
  • K
  • M

Correct Answer: M

Q 10. Which of these sea creatures does not belong in the same group?

Option:-

  • Prawn
  • Lobster
  • Mullet
  • Crab

Correct Answer: Mullet

Q 11. What would you get if you added up all the numbers between 30 and 33 (inclusive)?

Option:-

  • 63
  • 126
  • 90
  • 130

Correct Answer: 126

Q 12. If Orange transforms to Egnaro, what does 534106 transform to?

Option:-

  • 601435
  • 146053
  • 610354
  • 401635

Correct Answer: 601435

Q 13. Which of the following statements fits the following syllogism?
All bicycles have wheels.
I ride a bicycle.

Option:-

  • I own a bicycle
  • My bicycle has wheels.
  • Only bicycles have wheels
  • Only some bicycles have wheels

Correct Answer: My bicycle has wheels.

Q 14. Which number should come next in the series? 1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13

Option:-

  • 13
  • 21
  • 26
  • 31

Correct Answer: 21

Q 15. Rearrange the following letters to find a country and then identify to which continent this country belongs: “NEAGARITN”

Option:-

  • Antarctica
  • Africa
  • Europe
  • South America

Correct Answer: South America

Q 16. Which of these words fits the meaning of ‘accountable’ most closely?

Option:-

  • Reckoning
  • Liable
  • Narration
  • Numerate

Correct Answer: Liable

Q 17. Can you unscramble the answers to find out which one matches the picture?

Option:-

  • LYAPRE
  • SAEBT
  • NUTMAU
  • ENPUTEN

Correct Answer: NUTMAU

Q 18. Maria is taller than George, and Mark is shorter than Maria. Which of these statements is accurate?

Option:-

  • It is impossible to work out whether Mark or George is taller
  • Mark and George are the same height
  • Mark is taller than George
  • George is taller than Mark

Correct Answer: It is impossible to work out whether Mark or George is taller

Q 19. What do you see in this circle?

Option:-

  • 24
  • 74
  • 21
  • Nothing

Correct Answer: 74

Q 20. James arrives 12 minutes too late for the 14:12 train from Sydney to Melbourne. This train runs every hour at 12 minutes past the hour. How long must he wait for the next train?

Option:-

  • 48 min
  • 60 min
  • 24 min
  • 12 min

Correct Answer: 48 min

Q 21. Which color matches the large square?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q 22. The Google logo uses several colors. Which color should the ‘L’ be?

Option:-

  • Green
  • Red
  • Blue
  • Yellow

Correct Answer: Green

Q 23. When you unscramble this word, you get a: UDTCH

Option:-

  • country
  • utensil
  • language
  • city

Correct Answer: language

Q 24. Choose the word most similar to “Trustworthy”.

Option:-

  • Resolute
  • Relevant
  • Aggressive
  • Reliable

Correct Answer: Reliable

Q 25. Can you perceive the word in the box?

Option:-

  • Make
  • Take
  • Track
  • Mark

Correct Answer: Make

Q 26. Which circle is lighter?

Option:-

  • I don’t know
  • B
  • Both are the same
  • A

Correct Answer: A

Q 27. Continue this pattern: B – E – H –

Option:-

  • I
  • L
  • K
  • G

Correct Answer: K

Q 28. Finish the sentence: Baby is to Crib as Rabbit is to ?

Option:-

  • Grove
  • Burrow
  • Land
  • Carrot

Correct Answer: Burrow

Q 29. Which box matches the flower above most closely?

Option:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q 30. Which of these words has a meaning similar to ‘hungry’?

Option:-

  • ravenous
  • prudent
  • victorious
  • zealous

Correct Answer: ravenous

Also Check: 3 Minute Second Chance Quiz Answers

Previous article What Determines The Best Shipping Services?
Next article Tally Shortcut Keys for more efficient Tally performance
Oliver James is a UK-based professional blogger, content writer, and content marketer who writes about travel and tourism, finance, real estate, and other topics on his blog. Passionate about writing, traveling, and getting the best deal on everything he buys, Oliver also writes for customers and helps them publicize their products, and services in the US and UK markets. He is a traveler who has visited over 35 countries and loves his job because it gives him the opportunity to find stories, experiences, and places which he can share with his readers. Oliver James is a professional blogger, content marketer, traveler, and electronics enthusiast. He started blogging in 2016 and has become a contributing writer for several blogs, including Android Authority and Elecpros. Oliver has also published his own informational books with Kindle Direct Publishing on subjects like Flappy Bird and Google Cardboard. Also Read: > <a href="https://www.zippyholidays.co.uk/all-inclusive-holidays.html">all inclusive holidays</a> > <a href="https://nedeserv.com/lumber-takeoff-services/">Lumber Takeoff Services</a> <a href="https://healthver.com">Thanks For Reading</a> <a href="https://healthver.com">Thanks For Reading</a>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here